Paikallis-Sähkö Oy

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakoitsija. Toimipaikat kahdeksalla paikkakunnalla. Erikoisosaamisena myös lämpökamerakuvaus.

Palvelut
Alue
Kainuu Lappi Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo
Y-tunnus
0243115-4
Verkkosivu

Pohjois-Suomen johtavalta sähköurakoitsijalta saat myös turvatekniikan ja aurinkosähkön

Paikallis-Sähkö on noin 150 ammattilaisen joukkue, joka tekee sähkö-, kiinteistöautomaatio- ja turvatekniikkaurakointia sekä sähkötarvikekauppaa koko Pohjois-Suomessa. Toimipaikkamme sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella, Paltamossa, Oulussa ja Kuusamossa sekä Kuopiossa.

Sähkö-, rakennusautomaatio- ja turvatekniikkaurakoinnin asiakkaamme edustavat Pohjois-Suomea laidasta laitaan: yksityisiä ja julkisia kiinteistönomistajia, puunjalostus-, energia- ja kaivosteollisuutta, palveluyrityksiä sekä kotitalouksia. Hoidamme vastuullisesti kaikki tehtävät sairaalan sähköistyksestä kesämökin nettiratkaisuihin.

Yksi erikoisosaamisemme on lämpökamerakuvaus. Sen avulla teemme sähköjärjestelmien ennakkohuoltopalvelua koko maassa monenlaisille kiinteistöille, kuten kirkoille, seurakuntien rakennuksille, teollisuudelle ja maatiloille. Paikallis-Sähkön ennakkohuoltopalvelu, joka tarjoaa asiakkaillemme uutta huippuluokan sähköjärjestelmäpalvelua.

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat korkea ammattitaito ja luotettavuus niin suunnittelussa, toteutuksissa kuin toimituksissakin sekä inhimillisyys ja kestävä kehitys. Ratkaisemme yksityis- ja yritysasiakkaidemme tarpeet laadukkaasti, mutta kannattavasti.

Olemme saaneet työstämme lukuisia valtakunnallisia tunnustuksia ja palkintoja. Pidämme myös tunnettujen merkkituotteiden edustuksia ja isojen rakennuskohteiden sähköurakointisopimuksia merkkinä luottamuksesta osaamiseemme. Olemme vuosien mittaan tehneet useita yritysostoja, joilla olemme kasvattaneet palveluvalikoimaamme ja toimialuettamme.

Tavoitteenamme on olla paras asennusalan toimija toiminta-alueillamme vielä tulevaisuudessakin. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme kattavat kaikki toimintomme ja toimimme aina niiden mukaisesti. Emmekä pane pahaksemme, jos yrityksen hyvä henki, työnilo ja rehellinen ammattiylpeys näkyvät ulospäin myös asiakkaillemme.

Paikallis-Sähkö on perustettu vuonna 1959 ja liityimme QMG-konserniin vuonna 2016. QMG:hen liittymisen jälkeen Paikallis-Sähköön on fuusioitu useita muita yhtiöitä. Tiedotteet liiketoimintakaupoista >>

YHTEYSTIEDOT

Kajaani
Varastokatu 14
87100 KAJAANI
Puhelinvaihde (ma-pe klo 8–15) 0207 935 200 (mobiili 040 7158 525)

Tutustu muihin toimipaikkoihimme:
www.paikallis-sahko.fi

 

VERKKOLASKUTUS

Y-tunnus: 0243115-4
Verkkolaskutusosoite:  003702431154
Operaattori:  MAVENTA 003721291126
Sähköpostiosoite pdf-laskuille: invoice-02431154@kollektor.fi

YHTEYSHENKILÖT

Timo Keränen

toimitusjohtaja

045 605 9717

kOHDE: Kainuun keskussairaala

Paikallis-Sähkö vastasi suursairaalan työmaalla sähköasennusten lisäksi myös osasta pientarvikkeiden hankintaa. Sairaalaympäristö vaatii aina sähkömiehiltä vahvaa ammattitaitoa.

uUTINEN: QMG OSTAA POHJOIS-SUOMEN TEKNIIKKAPALVELUN SÄHKÖURAKOINNIN JA AURINKOSÄHKÖN ASENNUKSEN

19.8.2022 Liiketoimintakaupan johdosta Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelusta siirtyy 13 työntekijää vanhoina työntekijöinä QMG:n tytäryhtiöihin Paikallis-Sähköön ja Calto Serviceen. Siirtyvä liiketoiminta vastaa liikevaihdoltaan noin 0,8 miljoonaa euroa.

Paikallis-Sähkö ostaa Palosaaren Sähkön ja kasvaa asuntorakentamisen sähköurakoinnissa

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Koillismaalla ostamalla kuusamolaisen asuntokohteiden osaajan Palosaaren Sähkön sähköurakointiliiketoiminnan. Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti…

Paikallis-Sähkö kasvaa Koillismaalla liiketoimintakaupalla

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö vahvistaa asemiaan Kuusamossa ja lähikunnissa ostamalla Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan. Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin…

Placeholder

Paikallis-Sähkö ja Capitis yhdistävät voimansa

Kajaanilainen Paikallis-Sähkö ostaa Capitiksen rakennusautomaatioliiketoiminnan ja luo vahvan yksikön, joka urakoi ja huoltaa rakennusautomaatiojärjestelmiä kasvavasti…