Sähkö­suunnittelija

YritysPaikallis-Sähkö Oy
TyötehtäväSähkösuunnittelija
Alue Kajaani
Haku päättyy21.04.2024

Sähköinsinööri/-teknikko – tule Paikallis-Sähkön sähkösuunnittelijaksi

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakoitsija. Meidät tunnetaan erittäin monipuolisena ja ammattitaitoisena yrityksenä, jolla on myönteinen ja ketterä tapa toimia. Teemme kiinnostavia projekteja ja vastuullista työtä joka päivä. Ja sähköalalla tapahtuu – energia on tärkeämpää kuin koskaan ja uusia innovaatioita otetaan vauhdilla käyttöön. 

Työstä kasvava osa tehdään verkossa, kiinteistöt ja teollisuus digitalisoituvat, liikenne sähköistyy, yritysten ja kotitalouksien aurinkosähkö yleistyy. Sähkön merkitys yhteiskunnassa kasvaa. Kaikki nämä tehtävät vaativat ammattitaitoista ja tinkimättömän luotettavaa sähköasennusten ja -huollon osaamista.

Paikallis-Sähkössä avautuu sähkösuunnittelijan paikka Kajaanissa, kun pitkäaikainen suunnittelijamme jää eläkkeelle tämän kevään aikana.

Sähkösuunnittelu tukee projektipäälliköitämme projekteissa sekä päivittäisen urakoinnin ja huollon organisoinnissa. Työmaat sijaitsevat pääosin Kainuussa, mutta myös maakunnan alueella. Me sähköistämme toimitiloja, asuinrakennuksia, teollisuutta ja julkisen sektorin kohteita.

Tulet sitten läheltä tai kaukaa, ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Keräsen Timoon ja kerro itsestäsi. Soita 045 605 9717 tai lähetä sähköpostia timo.keranen@paikallis-sahko.fi

Timo on paljon maailmaa nähnyt ja mutkaton kaveri, joten ei tarvitse jännittää. Kerrot vain omin sanoin, miten sinä pistäisit koulutuksesi, osaamisesi ja kokemuksesi parhaaseen käyttöön tässä tehtävässä. Ota yhteyttä 21.04. mennessä.