Sähkö­asentaja

YritysSähkö­asennus Virtoo Oy
Työtehtäväsähköasentaja
Haku päättyy28.09.2023

Tule sinäkin osaksi talotekniikan terävintä kärkeä!

Me Sähköasennus Virtoolla keskitymme erilaisten sähköjärjestelmien uudistamiseen ja huoltopalveluihin, mutta palvelemme myös energiansäästön ja uusien energiaratkaisujen taholla. Asiakkainamme on mm. taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, kiinteistönhuoltoyhtiöitä ja teollisuutta. Olemme osa valtakunnallista QMG-konsernia – talotekniikan terävintä kärkeä. Konsernin myötä pääset kehittymään ja kasvamaan houkuttelevassa työpaikassa, osaavan henkilökunnan ja vahvan paikallisuuden keskellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen sähköasentajan työpaikan, sisältäen monipuolisia tehtäviä talotekniikkapuolen sähköasennustöiden parissa. Tulevassa tehtävässäsi pääset tekemään työtä mielenkiintoisissa projekteissa itsenäisesti, mutta osana ammattitaitoista tiimiä. Vastuullesi kuuluu mm. laadukas työjälki ja asiakaslähtöinen palvelu. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja asianmukaiset varusteet. Sähköjärjestelmien tunteminen sekä sähköteknillinen osaaminen ovat tärkeä osa päivittäistä työtä ja luonnollisesti soveltuva koulutus on edellytys työtehtävien hoitamiselle. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta luotettavuutta, hyvää positiivista asennetta työtä ja työkavereita kohtaan sekä reipasta työotetta, B-ajokorttia ja voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuus-kortteja.

Saat meiltä lisäksi kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan vakuutusturvan. Henkilöstöetuina tarjoamme e-passin ja polkupyöräedun.

Haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit meistä työnantajana ja haluat päästä osaksi rentoa työilmapiiriä ja tekemisen meininkiä, laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen antti.pitkanen@virtoo.fi.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan ja haluat tietää työstä/työnantajasta lisää, voit ottaa yhteyttä arkisin klo 8–16 p. 0400 897099 Antti Pitkänen / antti.pitkanen@virtoo.fi