RAU-asiantuntija

Yritys Hausmatic Oy
Työtehtävä RAU-asiantuntija
Alue Kerava
Haku päättyy 12.02.2023

Hausmatic on erittäin arvostettu rakennusautomaatioyritys. Olemme osa QMG -konsernia, joten pystymme tarjoamaan iso yhtiön edut ja pienen yrityksen joustavuuden.

Teemme automaatioratkaisuja uudiskerrostalokohteisiin Uudellamaalla. Toimintamme kasvaa, joten haemme ainakin yhtä terävää automaatioasiantuntijaa lisää riveihimme.

Tehtävät ovat itsenäisiä ja kiinnostavia – vastaat sinulle nimettyjen rakennusautomaatioprojektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta, sisältäen projektien suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotyöt. Työnkuvasi kehittyy osaamistasosi mukaan. Saat kollegoiltasi aina tarvittaessa tukea työhösi. Me Hausmaticilla uskomme, että työpaikalla hyvä yhteishenki ja yhteen hiileen puhaltaminen mahdollistaa parhaan ammatillisen osaamisen.

Et ole ihan vasta-alkaja, mutta riittää, että sinulla on muutaman vuoden kokemus rakennusautomaatiojärjestelmien ohjelmoinnista ja käyttöönotoista – ja tietenkin nälkäinen asenne. Fidelix-osaaminen katsotaan eduksi, sillä toteutamme projektit pääasiassa Fidelix- ja Ouman-järjestelmillä. 

Tarjoamme

  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Liikunta- ja kulttuuriedun

Soita ja kysy lisää (Harri: 040 861 8811), niin kerron mielelläni lisää Hausmaticista ja avoimesta paikasta. Tehtävän hakeminen onnistuu helposti ilman CV:tä tai hakemuskirjettä täällä tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakumuksen ja CV:si suoraan Harrille (harri.havurinne@hausmatic.fi). Laita hakemus tulemaan mahdollisimman ripeästi, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön.