Jäähdytys

Jäähdytys parantaa asumisen mukavuutta, työtilojen toimivuutta ja turvallisuutta sekä teollisuuden prosessien toimintaa. 

Kylmäkolmonen asentajat Kylmäkolmonen asentajat

Jäähdytys on monessa mukana. Se parantaa muun muassa asumisen mukavuutta, ja työtilojen toimivuutta ja turvallisuutta sekä teollisuuden prosessien toimintaa. 

Toimitilojen ilmastoinnin jäähdytyksen merkitys kasvaa, kun työhyvinvointia ja työn tuottavuutta kehitetään. Uusissa toimistoissa jäähdytys otetaan huomioon jo suunnittelussa, mutta saneerauskohteet tilat saattavat olla rajallisia ja putkivedot vaativia. Ja vaikka pilveen on paljolti siirrytty, tietotekniikan aiheuttamaa lämpenemistä varten tarvitaan toisinaan jäähdytystä.

Teollisuudessa prosessijäähdytyksen keskeytyksetön toiminta on avainasia. Varman asennustyön lisäksi tarjoamme jäähdytyskoneisiin ennakoivaa huoltoa sekä uudistuksia ja korjauksia.

Valmistuskeittiöissä on jatkuva tarve laadukkaalle jäähdytykselle. Ammattilaislaitteiden on oltava helppoja pitää puhtaana, ja ne tarvitsevat tehokkaan rasvahöyryn suodatuksen.

Tuoretavaran pitkät kuljetusmatkat, niin maan päällä kuin merten yli, vaativat myös toimiva jäähdytystekniikkaa. Yhtiöiltämme on runsaasti kokemusta näistä projekteista.

Jäähdytyslaitteiden kunnosta on huolehdittava

Lainsäädännön mukaan rakennuksen omistajan vastuulla on huolehtia, että kylmälaitteiden energiatehokkuus sekä kunto on asianmukaisesti tarkastettu. Yhtiömme suorittavat energiaoptimointeja ja laativat tarvittavat raportit mittauksista ja säädöistä.

Suurin osa jäähdytystekniikasta ei kuitenkaan toimi niin energiatehokkaasti kuin pitäisi. Ne kuluttavat enemmän sähköä ja tuottavat enemmän hiilidioksidipäästöjä, ellei niitä huolleta ja päivitetä säännöllisesti. Reaaliaikaisen tiedonkeruun avulla pystymme pienentämään sähkön kulutusta, parantamaan luotettavuutta ja ennakoimaan huollon tarvetta. Tämä optimoi myös jäähdytystekniikan huolto- ja korjaustarpeet. 

Yhtiömme tarjoavat jäähdytyskoneiden myyntiä, huoltoa ja asennusta, joten energiatehokkuusmittauksen jälkeen kannattaa keskustella laitekannasta.

Palvelua tarjoavat yrityksemme

Alti-Systems Oy

Alti-Systems suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa kattavasti kylmätekniset ratkaisut Varsinais-Suomessa.
IV-urakointi Jäähdytys Kylmätekniikka LV-urakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Koko Suomi Varsinais-Suomi

Kylmä­kolmonen Oy

Kylmälaitteiden asennus, huolto ja korjaaminen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytys pääkaupunkiseudulla.
Jäähdytys Kylmätekniikka Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Uusimaa

Lämpöjokeri Oy

Lämpöjokeri on erikoistunut lämmitysjärjestelmien asennukseen sekä uudis- että saneerauskohteissa Päijät-Hämeessä.
Jäähdytys Kylmätekniikka LV-urakointi
Päijät-Häme

Mikenti Oy Jypro

Mikenti Jypro tarjoaa LVIJA-järjestelmiä ja talotekniikkaa moduulirakentamiseen sekä sprinklerijärjestelmiä.
IV-urakointi Jäähdytys Kylmätekniikka LV-urakointi Rakennusautomaatio Sprinklerit Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Koko Suomi

ORS Service Oy Ab

ORS Service toteuttaa monipuolisesti kiinteistötekniikan kokonaisratkaisuja teollisuuden, suurten yritysten ja kuntien kiinteistöille Pohjanmaalla.
IV-urakointi Jäähdytys Kylmätekniikka LV-urakointi Rakennusautomaatio Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Keski-Pohjanmaa Pohjanmaa

Ref-Engineering Oy

Ref-Engineering vastaa kylmäteknisten projektien suunnittelusta ja valvonnasta. Alti-Systemsin sisaryhtiö.
Jäähdytys Kylmätekniikka Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Koko Suomi Varsinais-Suomi

Tammi Kiinteistö­tekniikka Oy

Laaja-alainen talotekniikan urakoinnin ja huollon tekijä Pohjanmaalla. Projektitoimintaa myös ympäri Suomea.
IV-urakointi Jäähdytys Kylmätekniikka LV-urakointi Rakennusautomaatio Sähköurakointi Tekniset palvelut Teollisuuden palvelut
Etelä-Pohjanmaa Pohjanmaa